Peggy Hoe alias Ms. Soulcatcher

 

Het overmatig maken van foto's is begonnen met mijn Iphone en mijn enorme interesse voor fotografie werd groter toen ik met instagram begon... 

Tijdens een open dag aan de Fotovakschool in Amsterdam heb ik mij spontaan ingeschreven voor een opleiding Basis Fotografie. Daarna ben ik de vervolg opleiding Fotografie gaan volgen en uiteindelijk in  2017 afgestudeerd als erkend fotografe. 

 

De allereerste reportage die ik mocht vastleggen was een bruiloft met een klein gezelschap in 2015. Dit was zeker één van de leukste ervaring als fotografe ever, want hier is mijn voorliefde voor fotografie begonnen.

 

Mijn passie is het fotograferen van mensen, in welke setting dan ook. Of het nu gaat om een wedding, business of familyshoot, de interactie met mensen vind ik super leuk! Dat ik met mijn camera het mooiste van iemand naar boven kan halen, emoties of bijzondere momenten kan en mag vastleggen, zonder iets te forceren, vind ik geweldig om te doen. Daar ligt ook mijn kracht en dit vind ik keer op keer weer een leuke uitdaging ... om de mensen op beeld te krijgen zoals ze zijn, zoals je jezelf herkent. Bijzondere momenten vast leggen in a storytelling way, zodat je alles kan herbeleven bij het zien van de foto’s. Puur, onbevangen, soms met emoties met prachtig daglicht. 

 

Everyone is unique in their own way!

 

Om welke shoot of reportage het ook gaat, alles tot in het kleinste detail te regelen, de perfecte setting en daarmee de perfecte plaatjes te creëren, dát is waar ik (als fotografe) voor sta. Meedenken met de opdrachtgever, locatie zoeken, visagie of modellen regelen en zelfs de styling van de locatie kan geregeld worden. Hiervoor maak ik graag gebruik van mijn creativiteit en grote netwerk. 

 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Wie weet zie ik jou een keer voor mijn lens...

 

Sprankelende groeten,

 

Peggy