Peggy Hoe (41) moeder van vier kids en freelance fotografe.

 

Het overmatig maken van foto's is begonnen met mijn Iphone en mijn enorme interesse voor fotografie werd groter toen ik met instagram begon. Na de geboorte van mijn vierde kindje ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in dit vak.

Na een open dag heb ik mij spontaan ingeschreven voor een opleiding Basis Fotografie. Daarna ben ik de vervolg opleiding Fotografie gaan volgen en in 2017 afgestudeerd als erkend fotografe aan de Fotovakschool in Amsterdam. 

 

De allereerste reportage die ik mocht vastleggen was een bruiloft met een klein gezelschap in 2015. Dit was zeker één van de leukste ervaring als fotografe ever, want hier is mijn voorliefde voor trouwfotografie begonnen...

 

Mijn passie is het fotograferen van mensen, in welke setting dan ook. Of het nu gaat om een wedding, business of familyshoot, de interactie met mensen vind ik super leuk! Dat ik met mijn camera het mooiste van iemand naar boven kan halen, emoties of bijzondere momenten kan en mag vastleggen, zonder iets te forceren, vind ik geweldig om te doen. Daar ligt ook mijn kracht en dit vind ik keer op keer weer een leuke uitdaging ... om juist de onbevangenheid van mensen op beeld te krijgen. Spontane (daglicht) fotografie!  

 

Everyone is unique in their own way!

 

Om welke shoot of reportage het ook gaat, alles tot in het kleinste detail te regelen, de perfecte setting en daarmee de perfecte plaatjes te creëren, dát is waar ik (als fotografe) voor sta. Meedenken met de opdrachtgever, locatie zoeken, visagie of modellen regelen en zelfs de styling van de locatie kan geregeld worden. Hiervoor maak ik graag gebruik van mijn creativiteit en grote netwerk. 

 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Wie weet zie ik jou een keer voor mijn lens...

 

 

Sprankelende groeten,

 

Peggy