"W h a t  y o u  s e e , i s  w h a t  y o u  g e t ,"

 

Investeren in je bedrijf is nodig in een tijd waar het draait om goede content op social media. 

 

Veel ondernemers weten al dat de  'What you see, is what you get' methode werkt! Maar dan hebben we het vooral over de 'grote' bedrijven. Maar als startend of kleine ondernemer wil je ook opvallen. Dat begint met de juiste content. Zorg dat je goed zichtbaar bent op je website, Instagram, Facebook en/of LinkedIn in stijl van je onderneming. Of het nu gaat om een product of dienstverlening, mooie beelden zeggen veel meer dan heel veel woorden. 

Veel mensen gebruiken nog (te vaak uit gemak) zelfgemaakte of stockfoto's, maar professionele zakelijke foto's op maat zijn veel persoonlijker en geven een veel betrouwbare uitstraling . Denk hierbij ook aan beelden van jezelf als ondernemer. Het 'gezicht' achter een bedrijf is voor iemand vaak doorslaggevend om voor jouw bedrijf te kiezen. Het levert dus vaak meer succes (offerte aanvragen) op..

 

Wil jij elke maand verzekerd zijn van voldoende contentfoto's, een mooi geheel creëren op alle social media kanalen en uiteindelijk meer potentiële klanten/volgers aantrekken? Kies dan voor een dit abonnement*, dan zorg ik voor de juiste content! 

 

*Leden van de Lifestyle Business Club (lidmaatschap voor LBC is 289,- excl. btw waarmee je toegang krijgt tot een fantastisch netwerkclub met andere ondernemers van maar liefst 10.000 online leden) ontvangen een maandelijkse korting. Dus als je na aanleiding van het content abonnement lid wordt, heb je ook nog eens toegang tot het enorme netwerk van deze club.. Je kan tweemaal vrijblijvend een netwerkevent bijwonen.

 

Wil je meer info over de mogelijkheden? Neem dan contact op via het contactformulier.