Voorafgaand aan elke shoot neem ik altijd eerst contact op met de klant, om de opdracht samen rustig door te nemen en alvast even ‘telefonisch’ kennis te maken met elkaar.

 

Mini shoot 149,95 

Profile/Linkedin/Portfolio 60 min. - 5 foto's

Business shoot 175,- 

Website/Brand/Company/Team 90 min. - 10 foto's 

Happy shoot 225,-

Family/Newborn 120 min. - 10  foto's

 

 

 

 

 

Bij een Weddingshoot, zal er na een telefonisch kennismakingsgesprek een (vrijblijvende) Meet & Greet afspraak worden ingepland. Ik vind het prettig en belangrijk om zoveel mogelijk (persoonlijke)informatie te krijgen, zoals het ontstaan van jullie relatie, gezinssamenstelling en als deze er al is, het draaiboek doornemen van jullie bijzondere dag. Mochten jullie nog in een beginstadium zijn, kan ik jullie ook jullie wedding ‘plannen’, denk hierbij aan het zoeken vd juiste locatie, styling, taart, visagie etc. Door mijn creatieve mind en netwerk zullen jullie de mooiste dag van jullie leven beleven!

Wedding shoot Basic 550,-

4 uur - 50 foto's  - incl. memorystick 

Wedding shoot Love 1225,-

8 uur - 125 foto's  - incl.memorystick + album+ 1 minialbum 

Wedding shoot Gold 1500,-

10 uur - 200 foto's  - incl.memorystick + album+ 2 mini albums 

 

 

-De shoots (muv Mini en Business) zijn incl. reiskosten binnen een straal van 50 km. 

-Een shoot op maat is uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor even contact op via het contactformulier of bel gerust even. 

-De foto's worden via wetransfer overgedragen in hoge resolutie. Bij weddings lever ik alle bewerkte foto’s op een memoriystick. 

-Op alle shoots zijn de algemene voorwaarden van toepassing.